AGORA

Appartementengebouw AGORA is een modern woonconcept gebaseerd op de oude Greikse ideeën over bouwen en wonen. Binnen dit concept zijn de klassieke waarden over klwaliteit, wooncomfort, veiligheid en architectuur vertaald naar hedendaagse normen.

Het resultaat is zeer bijzonder. AGORA is een karakteristiek gebouw met twee modern vormgegeven liftinstallaties, waarbinnen 104 schitterende maisonettes en apparatementen met elk een privé parkeerplaats in de ondergelegen, afgesloten parkeergarage zijn. Het gebouw is gelegen midden in een gebied dat door de gemeente Zoetermeer als groen en sfeervol wordt aangemerkt met een diversiteit aan hoge en lage beplanting. AGORA is autovrij.

Woonwijk Oosterheem…landelijk karakter met stadse allure

AGORA grenst aan het Groene Hart en aan het Bentwoud, een bosgebied dat tot aan de bebouwing van Waddinxveen reikt. AGORA ligt op loopafstand van het 5500 m2 grote winkelcentrum, waar een keur aan winkels is. Van boodschappen tot grotere uitgaven. Het kan allemaal.

Multifunctioneel centrum

Naast AGORA is een multifunctioneel centrum gerealiseerd, waarin een centrale ontmoetingsplaats met drie basisscholen, voor- en naschoolse opvang en een sportcomplex aanwezig zijn.

Veel natuurschoon

Het Van Tuyllpark aan de zuidkant, het Bentwoud aan de noordzijde en park als centrale ruimte geven de wijk charme, de ruimte en de mogelijkheid voor recreatie. Met het karakteristieke Zuid-Hollandse polderlandschap op fietsafstand weet de AGORA bewoner zich omringd door natuurschoon. Het perfecte compromis tussen landelijkheid en stad.